top of page

TENTANG LF PRODUCTION

 

TENTANG SYARIKAT

LF Production dahulu dikenali sebagai LeYa Production. LF Production ditubuhkan pada awal 03 Mac 2011. Laman ini telah menawarkan pelbagai perkhidmatan rekabentuk laman web untuk hampir semua tujuan seperti blog peribadi, laman web korporat, akaun email dan juga bagi memenuhi keperluan web yang kian meningkat dengan harga yang berpatutan.

MATLAMAT

Matlamat di LF Production adalah untuk menyediakan perkhidmatan buat para pelanggan lebih mudah berkomunikasi tentang apa jua perkhidmatan yang dikehendaki. Kami memegang pada kata "Tidak mudah untuk kita mencapai sesuatu yang kita hajati, tapi tak susah bila ia sudah menjadi milik kita abadi".

Selamat Datang kepada semua pelanggan laman LF Production. LF Production menyediakan perkhidmatan reka bentuk laman web yang mudah, mesra pelanggan dan menarik bagi menambah nilai kepada sesebuah perkhidmatan perniagaan.

 

Tahukah Anda dengan mempunyai laman web sendiri atau profesional boleh membantu anda dalam meningkatkan jualan serta mendedahkan anda kepada ramai pelanggan baru?

 

Kami di LF Production boleh membantu anda mempromosikan perniagaan kecil anda secara online melalui reka bentuk laman web yang unik dan menarik.

 

Selain itu, LF Production juga boleh membantu anda dalam perkhidmatan Pakej Fotografi serta reka bentuk yang lain seperti kad kahwin, montaj dan sebagainya. 

 

LF Production juga mempunyai anak syarikat yang bergabung bersama untuk memantapkan lagi dunia perniagaan kami ini. "Propa Rangers" merupakan sebuah syarikat yang menjalankan aktiviti media dan promosi.

 

Jika anda mempunyai sebarang masalah atau persoalan, anda boleh mengemukakan kepada kami dan InsyaAllah kami akan memberi maklum balas kepada anda secepat yang mungkin.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

MISI & VISI

Kami tidaklah sehebat Bill Gates mahupun Yusoff Haslam tetapi kami juga mempunyai matlamat sendiri untuk berjaya ke hadapan. Kami akan cuba bergerak sama seperti mereka untuk berjaya dan boleh menguruskan perniagaan dengan baik di mata dunia.

SSM
003095149-A_CERT-page-001.jpg
LEMBAGA PENGARAH
IMG_20191028_080445.jpg

ILLYA FARHANA

 

Pengasas LF Production. 

Managing Director

bottom of page